Ethnicraft

Emorational© Wooden Furniture

Ethnicraft


ETHNICRAFT ontwerpt, produceert een collectie massief houten meubilair met een eigentijdse uitstraling en tijdloos design in teak en eik.

De Ethnicraft filosofie bestaat erin essentiële waarden zoals eenvoud, originaliteit en respect te vertalen in een vernieuwende en hedendaagse collectie en dit bovendien met respect voor milieu en samenleving.

Het meubilair roept emotie op door de warmte en natuurlijkheid van het basismateriaal: massief hout. Dit is niet enkel het meest traditionele materiaal voor meubilair, bovendien draagt hout met zijn prachtige kleuren en nerven bij tot het delicate karakter van ons meubilair.

 

Ethnicraft kiest ervoor om eenvoudig, authentiek en functioneel meubilair te ontwerpen in een tijdloos hedendaags design, en dit bovendien met respect voor milieu en samenleving. De internationale huisontwerpers van Ethnicraft zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende technieken om massief hout te bewerken, en om hout te combineren met andere materialen. Op die manier kan Ethnicraft een kwaliteitsvolle en duurzame meubelcollectie aanbieden.
Bezoek onze ruime showroom om ons groot assortiment Ethnicraft te leren kennen. Heb je een vraag over een Ethnicraft model? Stel ze op onze contactpagina.

 

Meer info op http://www.ethnicraft.com/
Heb je een vraag over een meubel?

Stel ze meteen via ons contact formulier of via onze contactpagina.


Heb je een vraag over een bepaald meubelstuk? Wil je meer informatie ontvangen over een artikel?
Laat het ons weten, we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!Ontdek onze catalogusNeem een kijkje in de winkel

Onze merken

Nox

nox


ProductenCopyright 2014 Voorwaarden | Privacy | Moens Meubles