Meubelwinkels

meubelwinkel

Ben je op zoek naar een meubelwinkel?

meubelwinkel
Meubelen Moens vind je langs de A12 te Londerzeel. We zijn één van de grotere meubelwinkels van het land. In ons assortiment vind je werkelijk alle meubels voor je woning. Je vindt er een ruime keuze meubelen van woon- tot slaapkamer en dit in verschillende stijlen, kleuren en materialen.

Hetgeen onze meubelwinkel kenmerkt binnen het meubellandschap is juist de manier waarop wij onze klanten benaderen. In geen enkele andere meubelwinkel van dergelijke omvang, word je nog door de familie zelf geholpen bij het uitkiezen van je interieur. Dat maakt van Meubelen Moens één van de meest unieke meubelwinkels van het land!

Onze filosofie gaat er dan ook vanuit dat dit de basisvoorwaarde is voor een goede service. Stap dus binnenkort eens binnen in onze meubelwinkel en laat je verrassen door al onze ideeën voor je nieuwe interieur !Raadpleeg onze catalogus om ons assortiment meubels te leren kennen of bezoek onze ruime showroom. Heb je een vraag over onze meubelwinkel? Stel ze op onze contactpagina.

Heb je een vraag over een meubel?

Stel ze meteen via ons contact formulier of via onze contactpagina.


Heb je een vraag over een bepaald meubelstuk? Wil je meer informatie ontvangen over een artikel?
Laat het ons weten, we beantwoorden je zo spoedig mogelijk!Ontdek onze catalogusNeem een kijkje in de winkel

Onze merken

Nox

nox


ProductenCopyright 2014 Voorwaarden | Privacy | Moens Meubles