Natuzzi

Natuzzi

De Natuzzi Group IS in 1959 opgericht door huidige voorzitter, algemeen directeur en stylist Pasquale Natuzzi. Natuzzi ontwerpt, produceert en verkoopt zitbanken, leunstoelen en woonkameraccessoires. Natuzzi S.p.A is sinds mei 2003 beursgenoteerd op de New York Stock Exchange. De Natuzzi Group is de grootste meubelproducent van Italië en wereldleider op het gebied van lederen bekleding (CSIL, 2012).

In meer dan 50 jaar, gevuld met uitdagingen en intuïtie, is Natuzzi Group uitgegroeid tot de Italiaanse topproducer van interieurdesign. De Natuzzi Group omvat momenteel 11 fabrieken, in Italië en ver daarbuiten (China, Brazilië en Roemenië). Op 31 december 2012 bedraagt de omzet 486.8 miljoen euro en heeft de Natuzzi Group 6.742 medewerkers in dienst.

Producten

De Natuzzi Group IS in 1959 opgericht door huidige voorzitter, algemeen directeur en stylist Pasquale Natuzzi. Natuzzi ontwerpt, produceert en verkoopt zitbanken, leunstoelen en woonkameraccessoires. Natuzzi S.p.A is sinds mei 2003 beursgenoteerd op de New York Stock Exchange. De Natuzzi Group is de grootste meubelproducent van Italië en wereldleider op het gebied van lederen bekleding (CSIL, 2012).

Natuzzi

Natuzzi catalogus

Meer zitmeubels