Info

Gesloten wegens Corona – Covid-19

Het Corona-virus heeft ondertussen de hele wereld opnieuw in zijn greep, ook België blijft niet gespaard.

Onze overheid heeft al enige maatregelen getroffen om de risico’s voor de volksgezondheid tot een minimum te herleiden . De oproep van de overheid om ‘in uw kot’ te blijven heeft ook impact op onze dagdagelijkse activiteiten. In de voorbije dagen kregen wij ook al verschillende telefonische oproepen van klanten met de wens hun leveringen uit te stellen.

Uiteraard hebben we hier alle begrip voor. Meer zelfs, als familiale onderneming die al meer dan 70 jaar bestaat, willen we ook ons steentje bijdragen aan het mogelijks beperken van de verspreiding van het Corona-virus.

Ook onze werknemers komen dagelijks in contact met de klanten. Terwijl iedereen opgeroepen wordt om binnen te blijven, moeten wij onze werknemers naar de klanten thuis sturen. We kunnen niet de garantie bieden dat ons personeel op de baan de leveringen naar behoren kunnen uitvoeren. Afstand bewaren is onmogelijk, ook ‘social distancing’ is onmogelijk voor onze mensen.

We hebben dan ook besloten dat er voorlopig geen leveringen meer zullen plaatsvinden en dat ook onze toonzalen ‘Meubelen Moens’ en ‘Living @Moens’ vanaf 17 maart tot nader order zullen sluiten.

We hopen door ons initiatief mee te zorgen voor uw en onze gezondheid.

Stay Home!
Vriendelijke groeten
Familie Moens