Acties

Henders & Hazel – ultiem zitcomfort 10% korting

Henders & Hazel – ultiem zitcomfort 10% korting
Henders & Hazel – ultiem zitcomfort 10% korting

Geniet deze maand van ultiem zitcomfort!

Een nieuwe zithoek voor het nieuwe jaar? Dan zit je goed – letterlijk! – bij Henders & Hazel. Daarom ontvang je nu tijdelijk 10% korting op alle zetels en relaxfauteuils!

Meer weten? Laat je alvast inspireren door onze nieuwe folder! Wil jij je nieuwe interieur zien, voordat je de knoop doorhakt? Maak dan een afspraak voor een gratis persoonlijk interieuradvies met onze 3D-kamerontwerper t.w.v. 149,-.

ACTIE

10% korting op je nieuwe zetel!

De dagen worden korter, de winter komt dichter en dichter, het is weer tijd om lekker dicht bij elkaar te kruipen… Daarom ontvang je nu 10% korting op alle zetels! Want wat is er nu gezelliger dan lekker samen hangen in de zetel? Lekker hangen in de zetel die je met korting hebt gekocht, natuurlijk!

Ook deze gloednieuwe elementenzetel Murcia, die bestaat uit losse elementen die volledig rondom gestoffeerd zijn, koop je met korting! De organische vormen en multifunctionaliteit maken van deze collectie zonder twijfel een eyecatcher in je woonkamer!

Henders & Hazel – ultiem zitcomfort 10% korting
Henders & Hazel – ultiem zitcomfort 10% korting
10% korting op relaxfauteuils

Lekker ontspannend!

Ook op alle relaxfauteuils krijg je nu 10% korting, dus ook op deze luxefauteuil Minerva. Deze fauteuil is standaard uitgerust met een tweemotorige elektrische verstelling, maar je kunt optioneel ook kiezen voor een driemotorige verstelling. Daarnaast kun je kiezen uit al onze stof- en ledersoorten en nog een heel assortiment aan extra opties. Bovendien is deze fauteuil verkrijgbaar in 4 verschillende groottes en is hij dus geschikt voor ieder lichaamstype!

Profiteren van aantrekkelijke kortingen op de mooiste designmeubelen? Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

Henders & Hazel Folder Actie

ACTIEVOORWAARDEN

  • De acties zijn geldig in België van 26.10.2023 t/m 06.12.2023.
  • De acties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen,
  • Het 3D-interieuradvies is enkel mogelijk met meubels uit de Henders & Hazel-collectie.
  • De 10% korting op zitmeubelen geldt op de winkelverkoopprijs bij aankoop van een salon/zetel of relaxfauteuil, met uitzondering van extra opties zoals zitcomfort, designpoten, elektrische verstellingen en alle overige bijkomende, niet verplichte opties. Elke bijkomende optie wordt aan de normale winkelverkoopprijs aangerekend.