Info, Acties

Meubelen Moens heropent op maandag 11 mei

Update: Onze regering heeft beslist dat iedereen die naar de winkel komt een mondmasker dient te dragen, daarenboven is winkelen beperkt tot 30 minuten en alleen, tenzij je een afspraak maakt. We vragen je dan ook deze nieuwe regels goed op te volgen. Het spreekt voor zich dat al onze medewerkers ook een mondmasker zullen dragen. We danken je alvast voor de goede opvolging.

We zijn écht ongelofelijk blij om je terug te mogen verwelkomen in onze winkels.

Het spreekt voor zich dat we alle nodige voorzorgen hebben genomen en respecteren om veilig winkelen en ontdekken in onze showrooms mogelijk te maken.

Je kan zowel met als zonder afspraak langskomen. Indien je zonder afspraak langskomt, kan je echter maar 30 minuten winkelen, met een minderjarige. Indien je een afspraak maakt, telt deze tijdslimiet niet en kan je met je partner (max 2 personen in totaal) op afspraak komen.

Maak een afspraak voor Meubelen Moens via deze link of een afspraak voor Living@Moens via deze link.

De maatregelen rond afstand bewaren en andere voorzorgen zullen ook duidelijk geafficheerd zijn in onze winkels.

Dankzij een¬†veilig beleid, strikte¬†hygi√ęnemaatregelen¬†en in een¬†zee aan ruimte kunnen jullie, geheel volgens de richtlijnen van de federale regering, weer verantwoord en zorgeloos je nieuwe interieur komen ontdekken.

Alle afdelingen zijn terug geopend, met uitzondering van de kinderhoek en de ruimte waar je in normale omstandigheden een drankje kan nuttigen. Waarvoor onze excuses.

Meubelen Moens heropent op maandag 11 mei

VEILIG SHOPPEN

Om de veiligheid van jou én onze medewerkers te garanderen zullen onderstaande maatregelen verder blijven gelden in onze winkels.

  • De showroom en meubels zullen regelmatig gereinigd worden
  • Plexiglas zal doorheen onze infrastructuur worden voorzien
  • Mondmaskers zullen worden voorzien voor onze medewerkers
  • Hou altijd je afstand – minstens 1,5 meter
  • Ontsmet je handen bij het binnenkomen
  • Betaal liefst elektronisch en contactloos