INDIGO is gespecialiseerd in sfeervol slapen. In hun exclusieve collectie gestoffeerde bedden vloeien design en aankleding tot één geheel samen. Met de INDIGO collectie kunt u uw boxspring volledig volgens uw eigen smaak omkaderen en aankleden.

Het uitgangspunt voor de INDIGO collectie is de ideale combinatie tussen optimaal comfort en een sfeervolle, tijdloze vormgeving. INDIGO heeft zowel een minimalistische, moderne collectie als een landelijke, klassieke collectie. De verschillende accessoires zijn probleemloos te combineren met de bedden en vormen een prachtig geheel. De gestoffeerde voetbankjes, nachttafels, bedtextiel … alles is met de grootste zorg geselecteerd. In onze showroom vindt u een uitgebreide presentatie van de collectie zodat u volop inspiratie kunt opdoen voor de styling van uw slaapkamer.

Op een groot deel van de Indigo collectie prijkt het label “design by Axel Enthoven”. Deze ontwerper slaagt er keer op keer in om een uniek design te combineren met functionaliteit.

De bedden van INDIGO zijn standaard voorzien van exclusieve matrassen, speciaal ontwikkeld voor dit concept. Deze 7-zone-pocketverenmatrassen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende hardheden met een vaste of afneem¬bare hoes,wasbaar op 60°C. De afwerking met bijpassend, hoogwaardig bed linnen maken van elk INDIGO model een stijlvol totaalpakket.

Raadpleeg onze catalogus om ons groot assortiment Indigo te leren kennen of bezoek onze ruime showroom. Heb je een vraag over een Indigo model? Stel ze op onze contactpagina.

Indigo