De designafdeling is het kloppend hart van Mintjens Group. Voortdurend werken zij aan nieuwe concepten of meubelstukken en gaan zij op zoek naar nieuwe materialen en de meest innovatieve productontwikkelingen.

Van de algemene belijning tot het wegwerken van de kleinste schroef leggen zij hun hart en ziel in de meubelontwerpen van Mintjens. Met slechts één doel: het ontwerpen van het perfecte meubel dat uitblinkt in comfort, look en kwaliteit.

Een team van talentvolle meubelmakers vertalen de creatieve ontwerpen en steken elke dag de handen uit de mouwen. Zij gaan enerzijds aan de slag met  hoogtechnologische machines en anderzijds waken zij met oog voor detail dat alle ontwerpen met precisie worden uitgevoerd. Anderzijds komt er nog heel wat mankracht en handarbeid aan te pas om een volledig meubel tot in de puntjes af te werken.

Om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken werken ze alleen met de allerbeste producten. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd om kleurverschillen te minimaliseren en het natuurlijke eikenpatroon zo veel mogelijk op elkaar af te stemmen. Deze selectie gebeurt nauwkeurig van bij de start om het allerbeste eindresultaat te verkrijgen.

Van de scharnieren en geleiders tot het metaal of de lakken werken de mensen van Mintjens enkel met toeleveranciers van een uitstekende kwaliteit.

Daarnaast worden alle gebruikte materialen uitvoerig getest om de kwaliteit te garanderen.

Ontdek op deze pagina alvast een uitgebreid gamma van Mintjens, meer weten over een meubel of andere vragen? Stel ze zeker op onze contactpagina.

Karel Mintjens

Mintjens meubelen