Pascale Naessens is er de laatste jaren in geslaagd een duidelijke eigen koers te varen die gebaseerd is op puurheid en authenticiteit. Dat zien we in haar werk als keramiste en in haar boeken. Het uitzonderlijke succes van haar werk bewijst dat ze de goede snaar raakt bij de mensen. Ze is het toonbeeld van de hedendaagse, bewuste en creatieve vrouw.

Het lijnenspel, waar Pascale Naessens zo van houdt, reflecteert in haar werk als keramiste en heeft ze doorgetrokken naar een nieuwe uitdaging: het ontwerp van een nieuwe meubellijn.

Meubelen voor een beter leven. Ze maken het leven eenvoudiger, aangenamer en mooier. Ze geven je vrijheid: er mag en moet geleefd worden. Ze kunnen tegen een stootje, ze zijn stevig, robuust maar gestileerd. Het natuurlijke materiaal krijgt door het gebruik een eigen patine dat mooier wordt met de jaren.

Alle meubelen hebben een ovale basisvorm en zijn gemaakt uit eik. De meubellijn van Pascale Naessens bestaat uit een tafel, een mobiele apero tafel, een wandmeubel en enkele accessoires.

Het draait allemaal om creëren. Kijk, hier op aarde is eigenlijk niet veel. Je moet het zelf maken, de romantiek, het eten, je gezondheid, je leefwereld. Je hebt veel in eigen handen. Je bouwt zelf aan je eigen wereld. Ik voer het overal in door. Alles ontdoe ik van de extra’s, dat doe ik met huizen, relaties, voeding, met vriendschappen, met meubelen. Ik strip het, en bouw het dan weer op.