Dit moderne sprookje startte in de keuken van Sonja Ingegerd Andersson waar ze handgemaakte bloemen begon te creëren met zijdepapier. Dit begon in 1963, midden in de “Flower power” beweging. Toen het damesblad “Femina” haar ontwerpen publiceerde, werd het een onmiddellijk een spectaculair succes.

Talrijke bestellingen werden in het klein huisje van Lustgarden gemaakt die snel in een echte workshop veranderde waar het hele dorp de kleurrijke bloemen afknipte, vouwde en per post verstuurde. Het huis werd meer en meer gewijd aan de creaties van Sonja en zij ontwikkelde snel andere creaties zoals vazen, batiks, vaatwerk, decoratieve objecten, klein meubilair, kaarsenhouders, kaarsen…

Sia is één van de toonaangevende leveranciers van eigentijdse en klassieke indoor en outdoor sfeermeubelen, woonaccessoires en verlichting. Sia staat garant voor bijzonder ingerichte stijlkamers, elk met hun eigen verrassende sfeer. Sia biedt u stijlvolle meubelen en accessoires aan die pure klasse uitstralen. Dat maakt deze collectie tezelfdertijd klassiek en eigentijds.

Bekijk op deze pagina alvast een greep uit het Sia aanbod, meer vind je terug in onze ruime toonzaal Romantisch Wonen.

Sia