Bij Meubelen Moens zijn we trots om de exclusieve collectie van Simmons slaapproducten aan te bieden, een merk dat zich vol toewijding richt op het produceren van hoogwaardige slaapcomfort in Frankrijk. Met een rijke geschiedenis van innovatieve oplossingen sinds 1919, garandeert Simmons een sublieme nachtrust voor onze klanten.

Ontdek de indrukwekkende geschiedenis van Simmons bij ons:

1919
Simmons zette haar eerste stappen in de matrassenindustrie in de Verenigde Staten en introduceerde de revolutionaire pocketveer.

1929
Simmons veroverde Europa door de beroemde schepen Le Normandie en Le France te voorzien van hun matrassen en vestigde zich daarna in Frankrijk. Hier boekten ze aanzienlijk succes met het comfort van hun innovatieve pocketveer.

1958
Simmons’ luxe matrassen werden steeds populairder en het bedrijf breidde het assortiment uit met beddengoed.

1999
Ter ere van hun 80-jarig bestaan introduceerde Simmons het Fascination®-model, uitgerust met de voor die tijd geavanceerde technologieën en materialen.

2012
Met de introductie van het NO FLIP®-systeem in hun collecties, zette Simmons een nieuwe standaard in de slaapindustrie door het onnodig te maken matrassen te keren. Dit jaar zag ook de lancering van Fullsoft®, een nieuw soort vering exclusief door Simmons gepatenteerd.

2014
Als de uitvinder en specialist van de pocketveer, bracht Simmons de Beautyrest Black-collectie uit met de innovatieve Blacksoft-ophanging die ongeëvenaard comfort en ondersteuning biedt door twee soorten veren te combineren.

2023
Simmons heeft haar vleugels uitgeslagen naar de Benelux, waar Meubelen Moens met trots is geselecteerd als de verdeler. Nu kunt u bij ons terecht voor deze topklasse slaapproducten. De Dutch Bedding Company heeft de eer gekregen om het merk Simmons in deze nieuwe markt te introduceren.

Simmons

Simmons Folders