Uw meubelzaak op de grens van Vlaams-Brabant en Antwerpen, vlak aan de A12.

Meubelen Moens is een van de grotere meubelzaken van België, je vindt ons langs de A12 te Londerzeel tussen Brussel en Antwerpen.

In onze meubelzaak vind je een groot assortiment meubels terug, voor elk mogelijk budget, voor elk mogelijke smaak en in alle mogelijke stijlen en dit voorgesteld op verschillende verdiepingen.

Alle soorten meubelen zijn in onze meubelzaak aanwezig: Salons in leder en stof, woonkamers, eetkamers, jeugdkamers en slaapkamers in elke mogelijke stijl.
We werken voor al onze meubels met toonaangevende internationale en nationale merken zoals Natuzzi, Belform, Velda, Lattoflex, Beka, Vincent Sheppard, en nog vele andere. Ontdek zeker al onze merken.

Bij Meubelen Moens vind je zeker wat je zoekt om je interieur in te richten naar je eigen smaak en binnen je budget!

Onze meubelzaak is gesticht in 1948 door Louis Moens die oorspronkelijk beeldhouwer en schrijnwerker was. Nadien werd de zaak verder uitgebouwd tot de meubelzaak die ze nu is.

Hetgeen onze winkel kenmerkt binnen het meubellandschap is juist de manier waarop wij onze klanten benaderen. In geen enkele andere meubelzaak van dergelijke omvang, word je nog door de familie zelf geholpen bij het uitkiezen van je meubelen. Onze filosofie gaat er dan ook vanuit dat dit de basisvoorwaarde is voor een goede service.

We vinden kwaliteit en service uitermate belangrijk en begeleiden elk dossier hoogst persoonlijk, vanaf de aankoop tot de finale levering, alles wordt door onze mensen intern begeleid.

Stap dus binnenkort eens binnen en laat je verrassen door al onze prachtige meubels en verfrissende ideeën voor je nieuwe interieur!

Living@Moens – Designmeubels
Naast Meubelen Moens vindt u voortaan ook een andere gloednieuwe meubelwinkel: Living@Moens.

Deze meubelzaak, gelegen op 50m van Meubelen Moens, is gespecialiseerd in strakke designmeubels. Merken zoals Machalcke, Joli, Natuzzi en vele andere kunt u in deze ruime showroom terugvinden.

Veel plezier op onze website!
Meubelen Moens

Meubelzaak Te Londerzeel