Acties

Natuzzi Editions Cashback

Natuzzi Editions Cashback
Natuzzi Editions Cashback

HOOGWAARDIG DESIGN VOOR ELK INTERIEUR

De salons van Natuzzi Editions voldoen aan de hoogste verwachtingen en kwaliteitseisen. Met innovatie, aandacht voor detail, nauwgezet werk, materiaalkeuze en vakmanschap vervult Natuzzi jouw wensen.

Elke stap, elk moment, elk detail is het hoogtepunt van meer dan 60 jaar inzet en passie. In 1959 opende Pasquale Natuzzi zijn eerste werkplaats voor de productie van salons in Taranto, Puglia.

Vandaag is Natuzzi één van de bekendste en meest verdeelde meubelmerken ter wereld, met een brede selectie van exclusieve salons en meubels voor de woonkamer, de eetkamer en de slaapkamer.

Natuzzi Editions Cashback
Natuzzi Editions Cashback

Met een salon van Natuzzi Editions is het altijd fijn thuiskomen. Comfort en stijl worden gecombineerd in het salon van jouw dromen, voor een interieur dat bij jou past. Vind een model dat aan al je wensen voldoet bij Meubelen Moens.

Kies nu een salon van Natuzzi Editions uit bij een Natuzzi Editions Gallery in jouw buurt en ontvang onmiddellijk een deel van het aankoopbedrag terug. Zo krijg je bijvoorbeeld €500 cashback bij een aankoop van €5000.

Geniet van deze uitzonderlijke actie tot en met 20 november.

Voorwaarden in de winkel.