Acties

REVOR – Nu 10% korting

Revor - Nu 10% Korting

Nu 10% korting op matrassen, toppers, lattenbodems, dekbedden, hoofdkussens en matrasbeschermers van Revor!

Bij Revor Bedding vind je alles voor een zalige slaapervaring. Het assortiment biedt meer dan alleen maar boxsprings; ook matrassen, lattenbodems, kussens en donsdekens zijn verkrijgbaar. De oorsprong van de naam ‘Revor’ is niet ver te zoeken – het is geïnspireerd op ‘rêve d’or’, Frans voor ‘gouden droom’.

Kwaliteit staat bij Revor Bedding voorop. Het is essentieel dat een bed of boxspring langdurig comfort biedt. Om die reden worden alle producten in België door deskundigen met oog voor detail ontworpen en vervaardigd, wat de levensduur en het slaapcomfort ten goede komt.

Of je nu een voorkeur hebt voor een klassieke, moderne of landelijke stijl, Revor’s boxsprings en bedden zijn er in allerlei designs. Je kunt naar eigen wens de stoffering (in stof of leder), kleur, voetjes en grootte selecteren. Met aandacht voor zowel esthetiek als ergonomie biedt Revor de Comfort Box met tillift aan, te bezichtigen in de showroom. Dit type bed is speciaal ontwikkeld voor mensen met beperkte mobiliteit en vormt een perfecte aanvulling voor seniorenslaapkamers.

 

*Voorwaarden in de winkel

*Actie geldig van 1 januari tot 4 februari 2024

Revor - Nu 10% Korting
Revor - Nu 10% Korting