Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen om ons team te versterken:

Interieuradviseur (full-time)

Job omschrijving

Als interieuradviseur bezorg je al onze klanten een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Je adviseert en begeleidt klanten in de aankoop van meubelen. Daarnaast kan je je ook uit de slag trekken met het uittekenen van meubelopstellingen, via software zoals Furnplan. Hierbij luister je naar de wensen van de klant en kan je deze omzetten in concrete plannen. Je werkt tijdens het weekend en hebt doorheen de week twee dagen vrij.

We zijn op zoek naar een verkoopsadviseur die een volledig nieuwe afdeling mee vorm kan geven.

Uw profiel

Je koppelt je commerciële ingesteldheid aan klantvriendelijkheid en je bent iemand die vlot communiceert in het Nederlands en Frans. Je hebt voldoende relevante ervaring, je bent dynamisch, rechtuit en kan als collegiale teamplayer ook autonoom werken.  Je bent pas tevreden als de klant met een glimlach de winkel verlaat.

Je ziet er verzorgd uit, durft initiatief te nemen en je gaat verantwoordelijkheden niet uit de weg. Je werkt nauwkeurig, zelfstandig en resultaatgericht. Om deze job goed in te vullen beschik je uiteraard over ervaring als verkoper, bij voorkeur zelfs al enkele jaren. Je spreekt Nederlands en degelijk Frans.

Je bent iemand die werk ziet en graag de handen uit de mouwen steekt. Je werkt ook in het weekend, met een vaste verlofdag op vrijdag, andere dagen te bekijken in samenspraak.

Wat kunnen we bieden?

Een boeiende job in een aangename, familiale werkomgeving en een goede verloning.
Het zal je dan ook meteen opvallen dat er binnen onze zaak een losse, gezellige sfeer hangt waar iedereen zich op zijn gemak voelt.
Een omgeving waar je kansen krijgt om je te bewijzen en waar initiatief en inzet beloond worden.

Interesse in deze vacature? 

Vul het formulier in op deze pagina met jouw gegevens en laad je cv op. We laten je daarna spoedig iets weten.

Interesse in deze functie? Solliciteer meteen via onderstaand formulier!

[kaliform id=”37478″]