Acties

Xooon Woonmaand

Xooon Woonmaand
Xooon Woonmaand

Be your own designer – Wij zijn XOOON

Bij XOOON geloven wij dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt! Wij laten je graag zien wat er mogelijk is met onze eigenzinnige meubelcollectie. Natuurlijk presenteren wij slechts suggesties, want jij bepaalt je eigen stijl.

Ons belangrijkste advies: durf anders te zijn, wees creatief, en combineer jouw smaak met onze betaalbare designmeubelen.

10% korting op je zetel

Ben je op zoek naar een nieuwe zetel? Dan is nú het moment om in actie te komen! Tijdens de Woonmaand profiteer je van 10% korting op de aankoop van alle designzetels uit onze collectie! Een compacte 2,5-zits, een royale hoekzetel of een divan: alle opstellingen zijn mogelijk. Er is altijd een zetel die bij jouw wensen past.

Xooon Woonmaand
Xooon Woonmaand

10% korting op je relaxfauteuil

Heb je er wel eens aan gedacht om een fauteuil in huis te halen? Dan is een relaxfauteuil misschien iets voor jou! Een relaxfauteuil biedt volop zitcomfort en is volledig naar wens samen te stellen. Het is dus een fauteuil die je moeiteloos kunt combineren met jouw eigen stijl. Hoe ziet jouw ideale relaxfauteuil eruit?

TIP: wil je zien direct zien of je favoriete relaxfauteuil in je interieur past? Met onze AR-functie bekijk je het meubel virtueel in je eigen woonkamer.

Profiteren van aantrekkelijke kortingen op de mooiste designmeubelen? Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

Xooon Folder Actie

ACTIEVOORWAARDEN

  • De acties zijn geldig in België van 26.10.2023 t/m 06.12.2023
  • De acties zijn niet cumuleerbaar met andere promoties of aanbiedingen
  • Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Voorwaarden 10% zetelen en relaxfauteuils:

  • De actie is van toepassing op alle zetels uit de XOOON-collectie
  • De actie is van toepassing op relaxfauteuil ALBORG en CAPRI.
  • De actie is niet van toepassing op opties en zitcomfort.