De eetkamer is een belangrijke ruimte in huis waar je niet alleen geniet van maaltijden, maar ook van gezellige momenten met vrienden en familie. Het is daarom belangrijk dat deze ruimte niet alleen praktisch, maar ook stijlvol is ingericht. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een eetkamer die past bij jouw smaak en interieur.

Eetkamers zijn er in allerlei verschillende maten, vormen en stijlen. Zo kun je kiezen voor een grote eettafel met bijpassende stoelen of juist voor een kleinere tafel die perfect past in een knusse ruimte. Ook de materiaalkeuze speelt hierbij een rol. Denk hierbij aan hout, metaal of glas als basis voor de tafel en bekleding van de stoelen.

Naast de eettafel zelf zijn er ook andere meubels die het geheel compleet maken zoals dressoirs, barkasten en buffetkasten. Hierin kun je serviesgoed opbergen of decoratie plaatsen om zo sfeer toe te voegen aan de ruimte.

Of je nu op zoek bent naar een landelijke, moderne of industriële uitstraling; er is altijd wel een eetkamer die bij jou past!

Bij Meubelen Moens kun je terecht voor een ruime selectie aan eetkamers, dressoirs, barkasten en meer in verschillende kleuren, vormen en stijlen die passen bij elk budget.

Of je nu met je gezin of gasten geniet van een maaltijd, samen een spel speelt of gewoon gezellig bijpraat onder het genot van wat lekkers; de eetkamer is dé plek waar dit gebeurt. Neem gerust een kijkje in onze laatste catalogus voor prijzen en meer informatie over onze eetkamers.

Maar nog beter: breng een bezoek aan onze showroom in Londerzeel waar je ons volledige aanbod kunt ontdekken. Laat je daarbij inspireren door onze vele eetkamer modellen en word bijgestaan door onze interieurspecialisten om jouw ideale eetkamer te creëren die naadloos aansluit op jouw huidige interieur.

Meer eetkamers ontdekken?

Kom zeker eens langs in onze ruime toonzaal te Londerzeel en laat je inspireren door onze vele eetkamers. Laat je ook begeleiden door onze interieurspecialisten zodat je eetkamer naadloos afgestemd wordt op je huidige interieur.

Eetkamers

Eetkamers

Eetkamers

Meer info nodig? Vraag het meteen!

PDP-product