Be your own designer – Wij zijn XOOON

Bij XOOON geloven wij dat je gelukkig wordt van een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt! Wij laten je graag zien wat er mogelijk is met onze eigenzinnige meubelcollectie. Natuurlijk presenteren wij slechts suggesties, want jij bepaalt je eigen stijl.

Ons belangrijkste advies: durf anders te zijn, wees creatief, en combineer jouw smaak met onze betaalbare designmeubelen.

Xooon
Profiteren van aantrekkelijke kortingen op de mooiste designmeubelen? Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

Xooon Folder

Xooon - Lookbook

Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal jij dat unieke product in huis. Onze collectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen en bestaat uit ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter ieder ontwerp staat een designer met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: jou een exclusief en betaalbaar meubel bezorgen, dat jij met jouw smaak kan combineren, zodat jij je eigen stijl kan creëren.

Bekijk het nieuwe XOOON Lookbook 2023-2024 online en laat je inspireren door 164 pagina’s met onze collectie betaalbare designmeubelen.