Luister naar de signalen die uw rug u geeft. Hij vertelt u precies waar en wanneer hij extra steun kan gebruiken. Want het leven is druk en ook de druk op uw ruggengraat is groot. Met een slaapsysteem van Lattoflex krijgt uw rug de tijd en ruimte om tot rust te komen. Zo blijven jullie allebei in vorm.
Gun uw rug én uzelf het allerbeste, met een slaapsysteem van Lattoflex.

Gedurende de dag krijgen de tussenwervelschijven in uw rug het zwaar te verduren. Alleen door ’s nachts de juiste slaaphouding aan te nemen, krijgen deze ‘schokdempers’ de kans om te herstellen. Een slaapsysteem van Lattoflex is drukverlagend en biedt een ideale ventilatie en een optimale lichaams- en rugondersteuning. Zo helpt een slaapsysteem van Lattoflex u om rugklachten te voorkomen én te verhelpen.

Lattoflex

Een gezonde nachtrust is een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven. Als we ‘s morgens uitgerust willen opstaan, moeten onze spieren zich in elke slaaphouding volledig kunnen ontspannen en moet ons lichaam toch perfect ondersteund blijven. Lattoflex helpt u hierbij. U slaapt 100% …

Met Lattoflex kiest u niet in de eerste plaats voor een mooi slaapsysteem, wél voor een hoogtechnologisch product. Zoekt u het juiste bed voor uw rug en wilt u uw slaapcomfort maximaliseren?  Lattoflex scoort uitstekend op de drie vereisten van het ideale slaapsysteem: optimale drukverdeling, ergonomische ondersteuning & maximale ventilatie. De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door deze drie factoren. Lattoflex is dus een perfecte investering!

Lattoflex biedt u een totaaloplossing waarbij de actieve bedbodem, de matras en het lichaam perfect op elkaar inspelen. Die synergie optimaliseert de prestaties van de matras en verlengt haar levensduur en comfort. Op basis van uw lichaamsbouw, gewicht, lighouding en slaaptemperatuur bieden wij u een actief en gepersonaliseerd slaapsysteem. Zo kunt u heel wat rugklachten voorkomen.

In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde, met zijn revolutionaire uitvinding, het ligoppervlak op in verschillende segmenten. Zo kreeg het lichaam over de hele lengte van het bed een gelijkmatige en correcte ondersteuning. Nog vele verbeteringen en evoluties van het lattenbodemconcept volgden elkaar op, om in 1997 helemaal overklast te worden door een nieuwe uitvinding, de Winxbodem. Deze nieuwe technologie introduceerde voor het eerst een volledige driedimensionale ondersteuning van het lichaam: in de lengte, de breedte en de diepte. Het resulteerde in een ongekend slaapcomfort.

Lattoflex
Lattoflex Naturalplus

Bij Lattoflex kunt u kiezen uit twee soorten matrassen:

Latex matrassen

Natuurlatex is ongezien elastisch en verdeelt de druk mooi gelijkmatig. Tijdens uw slaap ondersteunt uw matras perfect uw lichaam en circuleert uw bloed optimaal.
Dankzij de open celstructuur van latexschuim, wordt uw matras bij elke beweging geventileerd… Bovendien is latex bestand tegen kuilvorming en veroudering en kiest u dus voor een duurzame investering.

GELTEX® inside matrassen

De revolutionaire open celstructuur van GELTEX® inside zorgt voor de ideale ventilatie, perfecte drukverdeling en ondersteuning.

  • antibacterieel en antiallergisch
  • uitstekende ventilatie en vochtafvoer
  • comfortabele drukverdeling
  • zachte en toch stevige ondersteuning

De bedkaders van Lattoflex bezorgen uw Lattoflex slaapsysteem een eenvoudige en tegelijk uiterst geraffineerde uitstraling. Met of zonder hoofdbord en beschikbaar in verschillende modieuze stoffen en kleuren, wordt slapen puur genieten.

0073 Bedomranding Ligne Lattoflex