Boone is de specialist in het ruimtebesparend, functioneel en modulair meubilair, opgebouwd rond het opklapbed. We staan ten dienste van mensen die een ruimtebesparende oplossing zoeken, en er tegelijk in willen slapen en/of wonen.

Boone helpt u doorheen uw leven. Al vanaf de kinderkamer biedt BOONE de ideale oplossing voor grote gezinnen. Ook wanneer uw kinderen gaan bouwen of huren, kunnen ze kiezen voor de ruimtebesparende oplossingen van Boone. Eens de kinderen het huis uit zijn, en u tijd heeft voor een tweede (vrijetijds-)woning, is Boone er opnieuw voor u. Dankzij onze opklapbedden kan een appartement plaats bieden aan al uw vrienden, kinderen en kleinkinderen.

Ook doorheen de dag, is Boone er voor u. Vanaf het moment dat u ’s ochtends wakker wordt, zorgt Boone voor het meubilair, om te eten, te werken, op te bergen en te wonen. En natuurlijk is er ‘s avonds het Boone-bed, om u een comfortabele nachtrust te bieden.

Hoeveel keer wordt de logeerkamer werkelijk gebruikt? Zijn 2 of 3 nachten per jaar, het waard om een volledige kamer aan op te offeren? Boone biedt u de oplossing, door het dubbel gebruik van de kamer.

Boone-opklapbedden bieden u het slaapcomfort van een traditioneel bed. U kan er zelf elke nacht van genieten, of uw gasten het slaapcomfort bieden dat ze verdienen. Of beter nog: u kan de ruimte die u nodig hebt om te wonen of te werken, combineren met een Boone-opklapbed. Als dit geen ruimtebesparing is!

Zelfs wanneer u verhuist naar een appartement of studio in de stad, is het Boone bed de meest logische keuze om efficiënt ruimte te besparen, gecombineerd met optimaal slaapcomfort. Onze elegante lijnen hebben een design naar ieders smaak en worden gekenmerkt door hun unieke en onderscheidende kwaliteit.

Boone Catalogus