Joli maakt het verschil. Dat merkt u bij de eerste aanblik. Onze tafels, stoelen en accessoires stralen niet alleen kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid uit. Ze onderscheiden zich ook op andere vlakken.

Het keurmerk ‘Made in Belgium’ is in het geval van Joli letterlijk te nemen. Onze producten zijn van 100% Belgische kwaliteit en makelij. Alle grondstoffen zijn zonder uitzondering van Europese kwaliteit. De integrale verwerking tot het eindproduct gebeurt in België.

Met onze doordachte ontwerpen haalt u stijlvolle meubels in huis én in de tuin. Bovendien hebben ze vaak een alternatieve functie door hun modulariteit. Zo wordt een comfortabele zetel in uw veranda dankzij demonteerbare rug- en armleuningen in een wip een klassevol ligbed voor in de tuin of naast het zwembad.

Indoor & outdoor

Joli houdt niet vast aan de tweedeling binnen- en buitenmeubelen. Door hun ruime functionaliteit en hun specifieke design komen onze meubels even goed binnenskamers als buiten tot hun recht.

Hun duurzame karakter laat dan weer toe dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn en bestand tegen verschillende weertypes. Het moderne karakter van onze eigentijdse meubels combineert moeiteloos strak design met warme gezelligheid.

Joli

Joli  catalogus