Sinds 1978 ontwerpt, produceert en verkoopt Mecam zitmeubelen van hoogwaardige kwaliteit en uitmuntend zitcomfort. Een jarenlange ervaring op het gebied van productmanagement en vernieuwende ondernemingsstructuren staan garant voor de hoogste kwaliteitsstandaard.

Als kwaliteitsbewust bedrijf dragen ze kwaliteitszorg hoog in het vaandel. Naast systeemkwaliteit krijgt productkwaliteit de nodige aandacht. Door middel van ver doorgedreven ingangscontroles op de geleverde grondstoffen, de 100% tussen- en eindcontroles en een rode draad van continu verbeteren doorheen het bedrijf kan optimale kwaliteit gewaarborgd worden.

De salons van Mecam bieden een uitmuntend zitcomfort, dit door onder andere de hoge ruggen die een typisch element zijn van deze salons. Het inbouwen van een relaxzetel is bij de meeste modellen een optie, al dan niet elektrisch of manueel.  Alle salons zijn beschikbaar met een relaxfunctie.

Als u een zitmeubel kiest van de MECAM-GROUP, kiest u voor kwaliteit. Ze verwerken immers enkel hoogwaardige materialen die aan de strengste normen voor de meubelindustrie voldoen.

Mecam