NIEUW! EASE BY TEMPUR®

Het nieuwe EASE™ by TEMPUR® matras wordt praktisch verpakt aan je voordeur afgeleverd.

  • Authentiek TEMPUR®-materiaal
  • Binnen 5 minuten heerlijk slapen in een nieuw bed
  • Stijlvol Deens design en Deense kwaliteit
  • Matrashoes wasbaar op 40ºC voor een fris gevoel, elke dag opnieuw
  • 10 jaar volledige garantie op het matras. Dat noemen we gemoedsrust

Meer weten over EASE BY TEMPUR®?

Ontdek er alles over via onderstaande knop en koop de EASE BY TEMPUR® meteen aan via de site

Het TEMPUR materiaal werd oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren ’70 in het “Ames” Onderzoekscentrum van NASA. Het materiaal diende om astronauten te ondersteunen tegen de druk bij het opstijgen. De temperatuurgevoelige en drukverdelende eigenschappen werkten beschermend tegen G-krachten. NASA bracht het materiaal op de markt in jaren ’80. Wetenschappers van de later samengevoegde bedrijven Fagerdala in Zweden en Dan-Foam, gingen door met de verdere ontwikkeling van het TEMPUR materiaal. Na bijna een decennium ontstond het huidige TEMPUR materiaal voor gebruik in matrassen en kussens.

TEMPUR is een visco-elastisch en temperatuurgevoelig materiaal. Dankzij de open celstructuur vormt het materiaal zich naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR matrassen bevatten talloze open cellen die ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer TEMPUR niet beslapen wordt komt het materiaal altijd weer terug in haar originele vorm.

De introductie van TEMPUR producten aan het publiek sloeg onmiddellijk aan. Inmiddels is TEMPUR verkrijgbaar in meer dan 76 landen en dat aantal neemt nog steeds toe. Om de groeiende vraag bij te houden, breidde TEMPUR uit naar Noord-Amerika, bouwde een onderzoeksfaciliteit en een fabriek in Duffield, Virginia en later nog een derde fabriek in Albuquerque, New Mexico. Bovendien zijn de onderzoeksfaciliteit en de fabriek in Denemarken door de jaren heen flink uitgebreid om de stijgende vraag naar TEMPUR over de hele wereld te kunnen beantwoorden.

Tempur

Tempur Catalogi

Meer slaapkamers

Meer slaapkamers

Tempur

Meubelen Moens nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Zo ben je altijd mee met de laatste Meubelen Moens promoties en nieuwtjes!

Newsletter Form (#3)

Merken

Meer info nodig? Vraag het meteen!

PDP-product