Stijlvolle hedendaagse zitmeubelen

Treed binnen in de wereld van zetelfabrikant Varam. Een wereld die gedomineerd wordt door stijlvolle, hedendaagse zitmeubelen. Een wereld waar het zitmeubel koning is en waar design, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap regeren. Kortom, een ideale wereld met vlot verkoopbare zetels, salons en fauteuils, waar elke meubelhandelaar zich thuis voelt. Al meer dan 60 jaar.

Zetelfabrikant Varam is geen eendagsvlieg, maar een gevestigde waarde in de sector van de zitmeubelen. Het begon in 1948 met de overname van zetelatelier ‘La Meninoise’ door de broers Pierre en Regis Vanraes. Later doopten ze hun bedrijf om tot Varam. Meteen de start van een opmerkelijke traditie in kwalitatieve zitmeubelen, zetels en fauteuils. Een traditie die reeds 60 jaar in stijgende lijn wordt voortgezet.

Creativiteit, niet enkel in de vormgeving maar ook op vlak van organisatie en productie, is nog steeds onze groeimotor als zetelfabrikant. Naast de moderne “overgestoffeerde” zitmeubelen bieden we ook een collectie stijlvolle salons, zetels en fauteuils in kwaliteitsleder aan. Een eigentijdse en uitgebreide keuze waarmee u als meubelhandelaar het verschil kunt maken.

Voor al onze zitmeubelen, zetels en fauteuils gebruiken we uitsluitend streng geselecteerde grondstoffen van zeer betrouwbare leveranciers. Aanhoudende testen en controles van het leder en de stoffen, een uitgekiend productieproces en de toewijding van vakbekwame, kwaliteitsbewuste medewerkers… dit zijn slechts enkele waarborgen die wij als zetelfabrikant aan de veeleisende meubelhandelaar te bieden hebben.

Varam