Lattenbodems

Bij meubelen Moens vind je een enorm aanbod lattenbodems van de toonaangevende slaapcomfort merken zoals Beka, Lattoflex, Velda en Tempur.

Bij ons vind je zowel eenvoudige als zeer gespecialiseerde, gesofisticeerde lattenbodems. Gebruik onderstaande links om het assortiment en de mogelijkheden van de lattenbodems per merk te bekijken.

Lattenbodems zijn essentieel bij het samenstellen van een comfortabel bed. Alleen in combinatie met een goede lattenbodem haalt u het maximale uit uw matras. Dat komt omdat een matras als het ware samenwerkt met de lattenbodem. De gebogen latten dragen uw gewicht, veren mee en bieden dus actieve ondersteuning als u beweegt tijdens uw slaap.

Lattenbodems zonder zoneverdeling bieden gelijkmatige ondersteuning. Uw gewicht is alleen niet gelijkmatig over uw lichaam verdeeld. Uw romp en schouder hebben bijvoorbeeld meer ondersteuning nodig dan uw voeten en benen.

Je kan een lattenbodem combineren met een binnenverings-, foam- of latexmatras en een bedframe. De lattenbodem en het frame vangen je lichaamsgewicht op zodat je matras langer meegaat en nog comfortabeler is. Bij sommige lattenbodems kan je ook een aantal latten aanpassen zodat je steun krijgt waar jij het wilt.

Lattenbodems

Meer slaapkamers

Lattenbodems

Meubelen Moens nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Zo ben je altijd mee met de laatste Meubelen Moens promoties en nieuwtjes!

Lattenbodems
Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak
Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar je ideale interieur. Je reserveert zo meteen een tijdslot met je interieurspecialist om  al je interieur vragen en noden te beantwoorden. Voordelen van een afspraak:
  • Je wordt meteen verder geholpen
  • Je krijgt een toegewezen interieurspecialist die je wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden

Merken

Meer info nodig? Vraag het meteen!

Lattenbodems