Als je op zoek bent naar een handige opbergplaats voor je servies en glazen, is het zeker een goed idee om een barkast in huis te halen. Een barkast is speciaal ontworpen om deze spullen netjes op te bergen. Het is handig om een aparte plek te hebben voor je glazen en flessen met likeur, toch?

Er zijn barkasten verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals modern of vintage, in verschillende houtsoorten en kleuren. Er zijn zelfs modellen beschikbaar die op pootjes staan! Ook landelijke barkasten behoren tot de mogelijkheden. Zelfs als je de kast niet gebruikt om alleen servies, glazen en flessen in op te bergen, is het nog steeds een geweldig idee om een ​​barkast aan je interieur toe te voegen. Extra opbergruimte komt namelijk altijd van pas!

Bij meubelen Moens vind je een enorm aanbod barkasten. Bij ons vind je barkasten in alle mogelijke maten, materialen en vormen. Een klassieke barkast en iets modernere. Barkasten gecombineerd met lades, met kastdeuren… Je vindt het allemaal terug in ons groot assortiment!

Elke mogelijke barkast is bij ons beschikbaar en dit steeds aan de allerscherpste prijs! Bekijk hieronder enkele van onze barkasten, voor meer barkasten kan je steeds onze catalogus bekijken.

Barkasten

Eetkamers

Meer info nodig? Vraag het meteen!

PDP-product