Bij ons bent u aan het juiste adres voor salontafels. Het assortiment is breed, van hoogglans moderne salontafels tot stevige eikenhouten salontafels. Ontdek op deze pagina alvast een ruime collectie salontafels aan.

Een salontafel is een echt pronkstuk in uw huiskamer of kantoor. Dit tafeltje is meestal namelijk het middelpunt van de salon en wordt dan ook veel gebruikt voor onder andere glazen drinken of kopjes koffie. In het assortiment van Meubelen Moens vindt u verschillende salontafels in allerlei stijlen, zodat er voor ieder interieur een passende salontafel te vinden is.

Wij leveren Salontafels van verschillende merken. U kunt deze salontafel merken in verschillende uitvoeringen laten leveren. Momenteel erg populair zijn de industriële stijl en design salontafels.

Wil je precies weten of je salontafel past en je voldoende loopruimte overlaat? Leg dan het formaat van de salontafel op de grond uit met behulp van kranten of karton.

Salontafels

Woonkamers

Meer woonkamers

Salontafels

Meubelen Moens nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Zo ben je altijd mee met de laatste Meubelen Moens promoties en nieuwtjes!

Salontafels
Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak
Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar je ideale interieur. Je reserveert zo meteen een tijdslot met je interieurspecialist om  al je interieur vragen en noden te beantwoorden. Voordelen van een afspraak:
  • Je wordt meteen verder geholpen
  • Je krijgt een toegewezen interieurspecialist die je wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden

Meer info nodig? Vraag het meteen!

Salontafels