Acties

Henders & Hazel – SALE

Henders &Amp; Hazel - Sale
Henders &Amp; Hazel - Sale

Een voorjaar vol voordeel!

De lente is officieel van start gegaan. En bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe producten! Naast toppromoties op onze bestsellers, stellen we ook enkele nieuwe collecties voor, meteen met een leuke introductiekorting natuurlijk. Benieuwd? Hieronder lees je er alles over!

Deze aanbiedingen zijn geldig van 21.03.2024 t/m 24.04.2024. Niet combineerbaar met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in het verkooppunt. 

Henders &Amp; Hazel - Sale
Stoelenvoordeel!

6e stoel cadeau

We trakteren dit voorjaar niet alleen op heel veel leuke kortingen en acties, maar ook op eetkamerstoelen! Dus ben jij op zoek naar nieuwe stoelen voor een goed gevulde eettafel? Bij de volgende stoelen geldt NU 5+1 gratis.

  • Leo – NIEUW!
  • Luna
  • Leonidas – NIEUW!

 

 

20% korting

Fauteuil Lotis

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze gloednieuwe fauteuil Lotis? Met de manuele relaxfunctie en de poef, die je er gratis bij krijgt, zit jij er straks heerlijk comfortabel bij. Lotis is verkrijgbaar in 2 kleuren en bieden we meteen aan met een introductiekorting van wel 20%! Welke kleur kies jij?

Henders &Amp; Hazel - Sale

Ook onze zetels Galway koop je nu tijdelijk met een mooie voorjaarskorting. Of je nu voor een 2-zits of een grote U-opstelling gaat, je stelt jouw Galway helemaal zelf samen in de gewenste opstelling, stof en kleur. Wat dacht je van deze U-opstelling in een frisse olijfgroene stof?

Henders &Amp; Hazel - Sale

Collectie Shimanto

Een opvallende lattenoptiek, kasten met houtinleg in de poten, opvallende dimbare ledverlichting in de dressoirs en dressette, … Dat vat onze nieuwe collectie Shimanto mooi samen! Bij heel wat meubels geniet je nu van een mooie introductiekorting!

Henders &Amp; Hazel - Sale
Henders &Amp; Hazel - Sale
Tafelserie Palace

10% korting

Profiteer nu van 10% korting op de gehele tafelserie Palace. Alle tafels uit deze collectie hebben een onderhoudsvriendelijk en krasvast blad van Primo Laminato (HPL) en stijlvolle zwarte poten.

Modulair

Dé trend van 2024, dat zijn modulaire zetels. Waarom kiezen voor een vaste opstelling als je ook kunt variëren? Daarom zijn alle elementen van deze zetelcollectie volledig rondom gestoffeerd en kun je ze ook perfect los plaatsen! Even wat ruimte nodig? Geen zorgen, in een handomdraai tover je je hoekopstelling om tot individuele zitplekken. Best handig, toch?

Profiteren van aantrekkelijke kortingen op de mooiste designmeubelen? Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

Henders & Hazel Folder Actie

Profiteren van aantrekkelijke kortingen op de mooiste designmeubelen? Bekijk de actuele folder en ontdek onze acties!

Woon- en inspiratiemagazine
Laat je inspireren

Henders & Hazel Shop in shop