Bopita is een Nederlandse fabricant van baby- en kindermeubelen. De kinderkamers van Bopita hebben een grote variatie in kleuren zoals wit, antraciet, multi color programma Mix & Match, maar ook in houtkleuren en verschillende afwerkingen als hoogglans en matte lakken en washes. De lakken en washes zijn allen op waterbasis en dus kindvriendelijk en niet belastend voor het milieu. De babykamers en kinderkamers van Bopita zijn vaak zeer uitgebreid met tal van mogelijkheden zoals bedden, hoogslapers, stapelbedden, halfhoogslapers, …

De collectie van Bopita is enorm uitgebreid in stijlen en in verschillende meubels per serie. Per serie meubelen in een bepaalde stijl is er een uitgebreide keuze in soorten bedden, diverse bureaus, garderobe- en wandkasten en diverse andere meubelen als room dividers etc. Bopita blijft het uitdagend vinden om steeds weer met wat nieuws te komen voor de eigentijdse wensen van kinderen en tieners.

Vanaf het eerste moment dat je geboren wordt maakt slapen een onmisbaar deel uit van je leven. Door te slapen groei je. Slapen geeft je tijd om indrukken van de dag te verwerken. Slapen geeft je de kans om even te ontsnappen aan de drukte van de dag. Dit blijft belangrijk als je op groeit van kleuter tot junior, van tiener tot volwassene.

Jouw kamer, waarin je tot rust komt, is de omgeving waar je heel veel tijd van de dag doorbrengt. Het bed waarin je slaapt is jouw plek. De slaapkamer staat vol met dingen waaraan jij gehecht bent. De kast ligt vol met jouw kleding en spulletjes. Aan het bureau leer je van alles voor “later”. En later, als je groot bent, wil je natuurlijk een groot bed. Dat grote bed kan zelfs met je mee als je het huis uit gaat om te studeren. Of als je gaat samenwonen.

Bopita groeit met al deze belangrijke groeifasen in het leven mee. Van baby tot volwassene, slapen in een bed dat past. In een slaapkamer die praktisch is en qua indeling en helemaal voldoet aan jouw ideeën en datgene wat je in jouw slaapkamer wilt doen. Bopita biedt keuze in meubelen in veel verschillende stijlen: modern, kleurrijk, romantisch, stoer. En met een uitstekende kwaliteit voor veilig slapen en langdurig en veelvuldig gebruik door de jaren heen.

Bopita is een Nederlandse fabricant van baby- en kindermeubelen. Zij maken massieve meubelen en meubelen in MDF, gelakt in verschillende kleuren. De babykamers en kinderkamers van Bopita zijn vaak zeer uitgebreid met tal van mogelijkheden zoals bedden, hoogslapers, stapelbedden, halfhoogslapers enz….! Alles voor baby & co.

Bopita sleep & store. Nu en in de toekomst.

Bopita

Meer jeugdkamers

Merken Jeugdkamers

Bopita

Meubelen Moens nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze meest actuele aanbiedingen en laatste trends?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Zo ben je altijd mee met de laatste Meubelen Moens promoties en nieuwtjes!

Newsletter Form (#3)

Meer info nodig? Vraag het meteen!

PDP-product