De Recor Group werd in 1949 opgericht door dhr. Rene Corthouts. Zijn voornaamste activiteit was de productie en verkoop van matrassen.

60 jaar later is de Recor Group uitgegroeid tot een gevestigde waarde op de meubelmarkt. Het aanbod is uitgebreid naar fauteuils, salons, relaxen, slaapzetels, meubelen voor woonkamers en slaapkamers én een breder aanbod in slaapcomfort.

Al deze producten werden door de jaren heen, tot op de dag van vandaag, met dezelfde alom gekende goede prijs/kwaliteitsverhoudingvervaardigd: Belgisch vakmanschap, kwaliteit en comfort waren, en zijn nog steeds, hiervoor de basis.

Daarnaast biedt de Recor Group je een gamma zonder voorgaande: je hebt keuze uit maar liefst 900 verschillende modellen om in te zitten, te relaxen of te slapen…

Voor elke smaak een uniek Belgisch kwaliteitsproduct, daar komt het op neer!

Recor Home

Recor Home
Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
MAAK AFSPRAAK
Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar je ideale interieur. Je reserveert zo meteen een tijdslot met je interieurspecialist om  al je interieur vragen en noden te beantwoorden. Voordelen van een afspraak:
  • Je wordt meteen verder geholpen
  • Je krijgt een toegewezen interieurspecialist die je wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden

Meer info nodig? Vraag het meteen!

  •  
  •  

Meer zetels & zitmeubels

Merken zetels & zitmeubels