Interieur

Personaliseer je woonkamer

Personaliseer Je Woonkamer

Personaliseer Je Woonkamer

Niets is saaier dan een woonkamer zonder uitstraling. Zonder persoonlijke spulletjes heeft je interieur immers weinig persoonlijkheid. De voorbeelden die je vindt in meubelzaken zijn esthetisch dik oké, maar wil je je plek een eigen karakter geven, heb je meer nodig dan dat. Laat je living vertellen wie je bent. 

Personaliseer Je Woonkamer

Je favoriete bloemen zorgen op elke plek van de kamer voor een warme sfeer. Bloemen bewijzen zich als een makkelijke accessoire: mensen die van afwisseling houden zijn een tijdje zoet en je kan de kleur van de bloemen afstemmen op de terugkerende kleuren in je interieur. Ook sobere interieurs kunnen gemakkelijk worden opgesmukt met de juiste bloemen. Wie het graag strak en simpel houdt, kan spelen met één kleuraccent, dat ook in de bloemen terugkomt.

Stijlvol strak

Personaliseer Je Woonkamer

Het karakter van je woonkamer moet natuurlijk passen bij je eigen stijl. Hou je van strak, dan kan je een grote versie van je favoriete schilderij of foto ophangen als eyecatcher in een voor de rest sobere inrichting, waarin steeds dezelfde materialen en kleuren terugkomen.

Origineel en vintage

Sommige mensen zijn dan weer echte verzamelaars en versieren hun bijzettafeltjes, schouw en kastjes met leuke hebbedingetjes, beeldjes, kaartjes en kaarsenhoudertjes. Creatieve geesten ontwerpen zo eigen persoonlijke hoekjes en maken van al hun verschillende spulletjes samen een collage die een kunstwerk op zich wordt. Wie regelmatig een rommelmarkt bezoekt, weet dat je daar aan unieke, vintage stukken kan geraken. Let wel op dat de die unieke stukken ook werkelijk bij de rest van je interieur passen, anders creëer je misschien een foute “willen maar niet kunnen”-indruk.

Personaliseer Je Woonkamer

No friend as loyal as a book

Boekenwurmen geven hun collectie graag een centrale plek in huis. Echte literatuurliefhebbers hebben hun passie het liefst van al in hun directe nabijheid. Rondslingerende boeken kunnen een gezellige rommelige indruk maken, wie het liever opgeruimd heeft kan van zijn boekenkast een opvallend stuk maken. Als je voldoende boeken hebt, kan een boekenkast die de hele wand bedekt een leuk alternatief voor behang of verf zijn. En voor wie echt niet genoeg kan krijgen van boeken: tegenwoordig bestaat er behangpapier met als print…opeengestapelde boeken. Ook origineel voor vrouwen die moeilijk afstand kunnen nemen van hun modebladen: bind een touw rond een stapel oude magazines en hergebruik ze als poef naast je boekenkast!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *