Onderhoud

Leder, vlekken verwijderen & vlekkenservice

Leder, Vlekken Verwijderen &Amp; Vlekkenservice

Vloeistoffen, dranken, vetten
Dep altijd onmiddellijk op wat gemorst is zodat het vocht geen kans krijgt om in het leder te dringen. Gebruik sterk absorberend keukenpapier, een zuivere zachte doek of spons. Beter niet wrijven, want dan verstoppen de poriën en blijft er een glimmende plek achter. Behandel niet alleen de vervuilde plaats maar ook het leder er rond. Achterblijvende vetvlekken trekken met de tijd in het leder in.

Onderhoudsproducten
U kan in onze meubelzaak steeds het correcte onderhoudsproduct aankopen. Laat u adviseren bij de aanschaf van uw reinigingsproduct en volg de reinigingsinstructies nauwgezet op. De producten die wij verkopen, worden ook gebruikt voor professionele meubelonderhoudscontracten en zijn dus van een uitstekende kwaliteit.

Een unieke onderhoud en vlekkenservice
Wist u dat u bij de aankoop van uw lederen meubel steeds een onderhoudscontract kan afsluiten? Met dit aanvullende service programma hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken over service en garantie. Elk nieuw meubel is een kostbaar bezit en u wilt hier dan ook jaren plezier van hebben. Met dit contract heeft u de zekerheid dat u jarenlang (keuze tussen 3 of 5 jaar) gegarandeerd vlekvrij bent. Mocht er in deze periode toch een vlek ontstaan, dan bent u gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing. Samen met het servicecontract ontvangt u tevens voor de gehele periode de benodigde onderhoudssets. Door deze te gebruiken blijft uw leder optimaal beschermd (ook tegen UV straling) en behoudt het zijn natuurlijke souplesse. De service geldt op alle ledersoorten, met uitzondering van geschuurd leder zoals nubuck en suède, en niet op met was afgewerkt leder (schapenleder of wax leder).

Problemen die binnen de servicevoorwaarden vallen, worden geheel kostenloos verholpen. Bel in dit geval het (service) telefoonnummer onder het service certificaat dat je als bewijs ontvangt bij de levering van het meubel.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

Dranken, zoals koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur.
Voedingsmiddelen zoals: Tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, confituur, ketchup, mayonaise, curry
Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals: Transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting
Overige vlekken en schades: Kledingafgifte, cosmetica zoals lippenstift, nagellak. Balpen, uitwisbare inkt, lijm, nadelige invloeden van medicijngebruik, craquelé effect (barstvorming), bijtsporen van huisdieren (éénmalig), brandgaten en brandvlekken (uitsluitend bij leder)