Nieuws, Onderhoud

Stoffen, onderhoudsproducten

Stoffen, Onderhoudsproducten

› Vlekkenspray

De Vlekkenspray is een biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke zeer effectieve textielreiniger.
Toepassing: op meubelstoffen, tapijten, auto-interieurs, kleding, …
Doel: verwijderen van vlekken

Laat je adviseren in onze winkel welke vlekkenspray het beste bij uw meubel past. Bepaalde fabrikanten bieden een eigen collectie onderhoudsproducten aan specifiek voor de door hen verwerkte stoffen.

Een unieke onderhouds en vlekkenservice
Wist u dat u bij de aankoop van uw stoffen meubel steeds een onderhoudscontract kan afsluiten? Met dit aanvullende service programma hoeft u zich de komende jaren geen zorgen te maken over service en garantie.
Elk nieuw meubel is een kostbaar bezit en u wilt hier dan ook jaren plezier van hebben. Met dit contract heeft u de zekerheid dat u jarenlang (keuze tussen 3 of 5 jaar) gegarandeerd vlekvrij bent. Mocht er in deze periode toch een vlek ontstaan, dan bent u gegarandeerd van een snelle en vakkundige oplossing.

Bij de start van het servicecontract wordt uw stoffen meubel voorzien van een professioneel beschermingsproduct. Deze vormt rondom elke vezel een onzichtbaar, duurzaam schild. Daardoor kunnen vloeistoffen niet intrekken en zijn ze makkelijk te verwijderen. Uw meubel is na de behandeling optimaal beschermd tegen vlekken van o.a. voedingsmiddelen en dranken.

Problemen die binnen de servicevoorwaarden vallen, worden geheel kostenloos verholpen. Bel in dit geval het (service) telefoonnummer onder het service certificaat dat je als bewijs ontvangt bij de levering van het meubel.

Onder de vlekkenservice vallen alle vlekken die veroorzaakt zijn door:

Dranken zoals:
Koffie, thee, chocolademelk, cola, vruchtensap, wijn, bier en likeur.

Voedingsmiddelen zoals:
Tomatensaus, jus, pindakaas, chocoladepasta, confituur, ketchup, mayonaise, curry

Alle af- en uitscheiding van mens en zoogdier, zoals:
Transpiratie, huidvet, bloed, urine, braaksel, ontlasting