Nieuws

Zitbanken, we zorgen voor de ideale zetel!

Natuzzi Agorà

De zitbank is een van de belangrijkste meubelstukken in het interieur van een woning. Waar vertoef je het meeste in je woning, buiten dan je slaapkamer, waar kom je vaak tot rust? Waar breng je het meeste tijd door met de familie en vaak ook met vrienden? Juist ja, de zetel.

De zetel in je woonkamer bepaalt in grote mate de sfeer  en uitstraling van je interieur en woning , de stijl, kleur en het materiaal zijn cruciaal. Wanneer je een nieuwe zetel zoekt, kijk je natuurlijk niet alleen naar de vormgeving, maar ook naar je budget en het comfort van de zitbank.

Zitbanken, We Zorgen Voor De Ideale Zetel!

Er zijn dus een aantal zaken die je moet overwegen. Wil je een zitbank van stof of leer? Wil je een harde of een zachte vulling? Is het onderstel van goede kwaliteit?  Een sofa kopen die vele jaren meegaat, roept veel vragen en twijfels op.

Bepaal je budget en hou je eraan

De zitbank wordt wellicht het duurste stuk in de woonkamer. Zelfs als je de beste kwaliteit wil, dan nog is het goed om goed na te denken over welke zetel je precies wil. Als je weet hoeveel geld je wil uitgeven, bespreek het met één van onze consulenten, zo wordt het ook makkelijker om in de winkel je keuze te maken, we hebben zetels beschikbaar in alle prijsklasses.

Kies voor kwaliteit

Prijs is natuurlijk ook niet alles, goedkoop is vaak ook duurkoop. Alhoewel al onze zetels van goede kwaliteit zijn, kan je vaak stellen dat hoe meer geld je uitgeeft voor een salon, hoe hoger de kwaliteit zal zijn. Een canapé uit het middensegment zal gemakkelijk 10 jaar meegaan. Een uit de  allerhoogste kwaliteit, die wat duurder is, zal gemakkelijk tot 20 jaar meegaan.

Ook een bank in leder kost meer, maar kan beter tegen een stootje dan een stoffen exemplaar en is  minder vatbaar voor vlekken. Veel hangt ook af van je persoonlijke keuze en mogelijkheden natuurlijk. In ieder geval, onze consulenten staan klaar om je bij te staan bij de zoektocht naar de ideale zetel!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *